Akker 16, 3732 XH De Bilt

}

Ma-vr 07:30 – 18:30 uur

N
Ruim 60 jaar ervaring
N
Eigen trainingsruimte

Bij het vaststellen van uw pijnklacht kijken wij naar welke behandelmethode het beste bij u past. Met de ervaren fysiotherapeuten binnen onze praktijk hebben wij een divers aanbod aan behandelmethodes. Onze fysiotherapeuten zullen u onderzoeken, behandelen en adviseren van begin tot eind om ervoor te zorgen dat uw pijnklacht minder of verholpen wordt. Op deze pagina kunt u ons aanbod verkennen en meer te weten komen over onze behandelmethodes.

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelingsmethode gericht op pijnklachten aan het bewegingsapparaat. Het bewegingsapparaat bestaat uit gewrichten, spieren, pezen, zenuwen en banden.

Manuele therapie

De manueel therapeut is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het gewricht en de wervelkolom.

Sportfysiotherapie

In onze mooie oefenruimte zal u samen onder begeleiding van een fysiotherapeut, oefeningen uitvoeren die u helpen bij het herstellen van uw klacht.

Fysiotherapie aan huis

Bent u slecht te been? Of heeft u niet de mogelijkheid om naar de praktijk te komen? Dan bieden wij ook fysiotherapie aan huis!

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie word onder andere toegepast wanneer u klachten heeft aan het bekkenbodem, buik, lage rug en bekken.

Andullatietherapie

Andullatie is een alternatieve geneeswijze waarbij mechanische trillingen in combinatie met rood en infrarood licht gebruikt worden om lichaamscellen te stimuleren en zo te komen tot pijnverlichting en ontspanning.

Revalidatie na operatie

Heeft u een operatie achter de rug en moet u revalideren? Samen met een fysiotherapeut kunt u werken aan uw revalidatie!