Akker 16, 3732 XH De Bilt

}

Ma-vr 07:30 – 18:30 uur

N
Ruim 60 jaar ervaring
N
Eigen trainingsruimte

Andullatietherapie

Mensen met chronische pijnklachten zoals rugklachten, spanningsproblemen, artrose, reuma en dergelijke, ervaren meestal direct een verzachting van de pijnklachten met behulp van andullatietherapie. Andullatietherapie kan ingezet worden voor pijnverlichting, verbeteren van prestaties. herstelbevordering en ontspanning.

Voor welke aandoeningen is andullatietherapie geschikt?

  • Acute en chronische pijn
  • Pijnlijke gewrichten/spieren
  • Neurologische aandoeningen
  • Menopauze
  • Slaapstoornissen en stress

Wat is andullatie?

Andullatie is een combinatie van mechanische trillingen en infrarood-dieptewarmte. De ANDUMEDIC® 3 maakt – altijd en overal – gebruik van deze innovatieve technologie. Het ligt in uw handen iets voor uw gezondheid te doen. Andullatie is ontwikkeld in nauwe samenwerking met wetenschappers, universitaire ziekenhuizen en artsen. Een octrooiaanvraag is aanwezig.

Bewezen effectiviteit door middel van studies

Hoe goed andullatie kan helpen is niet alleen bewezen door verschillende praktische ervaringen, maar wordt ook bevestigd door wetenschappelijke tests die gebaseerd zijn op allerlei studies.

Wilt u een afspraak maken voor andullatietherapie?

Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken. U kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen. U kunt ook met ons contact opnemen via info@akker16.nl of 030-2205252.

Contact

Akker 16
3732 XH De Bilt

Tel: 030-2205252
Email: info@akker16.nl

BIG registratienummer: 79033627304