Akker 16, 3732 XH De Bilt

}

Ma-vr 07:30 – 18:30 uur

N
Ruim 60 jaar ervaring
N
Eigen trainingsruimte

Mijn naam is Nicky van Ee. Ik ben in januari 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut. Mijn interesses liggen bij psychosomatiek en chronische aandoeningen. Ik vind het erg belangrijk om naar het hele plaatje te kijken wanneer ik iemand behandel, zowel fysiek als psychisch.

Tijdens mijn stages heb ik veel patiënten gezien met verschillende neurologische en chronische aandoeningen, maar ook sporters. Daarnaast heb ik een jaar lang de verzorging gedaan bij een Rugbyclub in Amstelveen, waar ik niet alleen fysiotherapie maar ook een stukje eerstehulpverlening deed. Na mijn stages ben ik gaan werken bij een praktijk in Utrecht waar ik allerlei verschillende patiënten heb behandeld. Hier heb ik ook een tijdje de begeleiding van een voetbalteam gedaan en Hydrotherapie gegeven.

Ik vind het erg belangrijk om naast de reguliere fysiotherapie ook goed te luisteren naar de patiënt en de connectie te leggen tussen het fysieke en psychische deel. Soms beseffen patiënten of de mensen om ze heen zich niet hoeveel effect stress of spanning heeft op het lichaam en ik wil hier graag met mijn patiënt samen aan werken.

 

×