Akker 16, 3732 XH De Bilt

}

Ma-vr 07:30 – 18:30 uur

N
Ruim 60 jaar ervaring
N
Eigen trainingsruimte

Mijn naam is Wouter Geels. Ik ben in 1981 afgestudeerd als fysiotherapeut bij Thim van der Laan. Na het afronden van mijn studie ben ik begonnen met werken in een praktijk in Barneveld. Daarna heb ik 12 jaar in het ziekenhuis gewerkt. Hier heb ik veel gewerkt op de afdeling orthopedie voor nieuwe knieën en heb ik zelfs de eerste nieuwe heupoperatie mogen meemaken.

Mijn interesse in manuele therapie heb ik ontwikkeld tijdens mijn stage. Ik zag hoe mijn stagebegeleider mensen snel van lichamelijke klachten af hielp en vond de manuele technieken erg praktisch. In 1990 heb ik mijn opleiding manuele therapie afgerond en ben ik dit gaan toepassen. In die tijd werkte ik in het ziekenhuis in De Bilt en werden deze technieken nog niet veel toegepast, dus heb ik samen met een andere therapeut een maatschap opgezet. Hier heb ik ongeveer 10 jaar gewerkt tot ik besloot aan een nieuwe praktijk en locatie te beginnen, Akker 16 in de Bilt. Hier heb ik een tijdje alleen en met collega’s gewerkt. Nu heb ik in januari 2021 de keuze gemaakt om de praktijk over te laten nemen door Fydee en ga ik langzaamaan mijn werkzaamheden overdragen aan mijn collega’s.

Mijn specialisatie ligt vooral in het kijken naar het volledige plaatje wanneer ik mensen onderzoek en behandel. Ik vind het erg belangrijk om goed naar mensen te luisteren en het gehele lichaam te bekijken bij het behandelen, zodat ik de klachten zo goed en snel mogelijk kan verhelpen.

×